top left image
top right image
bottom left image
bottom right image
Slideshow Demo
Welkom

We heten u van harte welkom in Vila Acacia, ons huis en uw thuis voor een paar dagen in het centrum van Kapellen. Wij ontvangen u met plezier in één van onze drie gastenkamers, voorzien van alle comfort.

Ons doel is uw verblijf en uw bezoek aan vrienden of een weekend in Antwerpen, zo aangenaam mogelijk te maken. Zakenmensen die eens wat anders willen dan een naamloze hotelkamer, zijn ook van harte welkom. Villa Acacia ligt op 10 minuten van de Antwerpse haven.

Een paar jaar geleden kochten we dit prachtige, romantische huis. Villa Iwan, zo was de naam toen, was ooit het buitenverblijf van een rijke Antwerpse familie die hier haar zondagen kwam doorbrengen in de bosrijke omgeving van Kapellen en Kalmthout.

Our second visit and once again it is “ Home away from home”
Keith & Helena - Dubai
Het huis heeft een rijke geschiedenis en had in de loop van vorige eeuw verschillende bewoners van diverse pluimage. In die periode was ons huis achtereenvolgens: zomerverblijf, familiewoonst, burgemeesterswoning en home voor kinderen met familiale problemen. Villa Acacia verwijst naar de prachtige knoestige boom die de tuin domineert. We werken met veel liefde, geduld en goede moed om dit huis terug in zijn oude glorie te herstellen.

Wie hier te gast is, zal zich welkom voelen in de aangename warmte van een charmante omgeving. Fietsten en wandelen kan vlakbij, en met de trein die op wandelafstand van ons huis vertrekt, spoor je op vijftien minuten naar het hartje Antwerpen, je auto kan je veilig en gratis laten staan. Ook voor wie in de haven werkt, zal een verblijf bij ons een welkome afwisseling zijn. In de zomer kan je in de voortuin die speciaal voor onze gasten bestemd is, rustig genieten.

  • Dit is een niet-rokershuis en huisdieren zijn jammer genoeg niet toegelaten.
  • Betaling met bankkaart is niet mogelijk, maar er zijn verschillende automaten, vlakbij.
  • 10 procent korting vanaf de derde nacht. Aangepaste prijzen voor langere verblijven.
  • Fietsen te huur per halve dag aan 7€ en per dag aan 11€. Kijk ook op www.fietsenrelax.be
  • Verschillende restaurants in gevarieerde prijsklassen op wandelafstand.
  • Trein- en busstation op 200 meter. (de trein brengt u in 15 minuten in hartje Antwerpen zonder parkeerproblemen.
  • Wireless internet aansluiting op de kamers.
  • Privé parking

Kijk op de EXTRA pagina voor tips, meer info en commentaren van onze gasten.

Vraag naar ons bruidsarrangement en midweekarrangementen. Meer info op de EXTRA pagina.
Wie zijn wij?
Villa Acacia is ons huis en uw huis voor een paar dagen in het centrum van Kapellen. Nathalie, Seppe, Jef en Chris Wouters staan garant voor een onvergetelijk verblijf.
Contact
Villa Acacia
Bevrijdingslei 3, 2950 Kapellen
Tel: 0032 (0) 475 61 66 68
E-mail: info@villa-acacia.be
ons2
Stacks Image 76